LACKAT OCH KLART

I dag hentet jeg det ferdig lakkerte karosseriet. Til avtalt pris, men ikke til avtalt tid, selvsagt. To og en halv måned på overtid er endelig alt scootermetallet tilbake i hus. For mine utrente øyne ser det ut til jobben er gjort på beste fagmessige måte. Karosseriet er blankt og hvitt som et badekar. 

Skjønt hvitt; det er en nyanse mot grått, og det ser helt riktig ut. Jeg oppga fargekoden til «Biancospino» som jeg fant på nettet (Max Meyer codice n* 1.298.1715), og har ingen grunn til å tvile på at dette er rette fargen. Verkstedet har også gjort en grundig jobb med rustbeskyttelsen, både på innsiden av skjermene, og inni under bensintanken.

Som han sa på sitt melankolske polsk-engelsk: «He will never rust again».

Chassisnummeret har også klart seg bra gjennom prosessen

Siden sist har bloggen fått ny adresse, www.scooterlars.no.

Jeg ble kastet ut av blog.no fordi «bloggen ikke genererer noe trafikk, at den brukes sjelden, og har et svært begrenset tema» som den hyggelige damen skrev i mailen. Goodbye! Pffft, ikke noe trafikk? Statistikkdataene viste vitterlig opptil TO treff per dag! Så da registrerte jeg eget domene, lærte meg WordPress, og her er jeg igjen!