MOTOR UTE. STYRE AV. LUKT BORTE.

  • 04.08.2015 kl.20:39

Løsnet wirene til clutch, gear, gass, choke og bakbrems. Styrehodet som bare hang i clutchwiren kom lett av. Koblet fra ledningene i koblingsboksen. Tok av for- og bakhjul. Løsnet bolt som fester motoren til bakfjær/støtdemper. Senket liften til motoren så vidt lå an mot gulvet. Fjernet hovedbolten som holder motoren fast i karosseriet, og jekket så forsiktig opp liften. Dermed lå motoren igjen på gulvet. Det gikk så greit at jeg glemte å ta bilder underveis. Det er også et problem å få tatt bilder med hendene fulle av møkk og olje.

Tank og bagasjerom fjernet.

Koblingsboks

Motor og Stratocaster

Uten motor

Jeg har skjøvet karosseriet litt bakover på liften, siden tyngdepunktet ble veldig forandret etter at motoren ble tatt ut. Neste blir å ta av forstillingen, men til det trenger jeg et spesialverktøy. En såkalt c spanner.

En sånn hadde de ikke på Jernia, så da må jeg vel til hovedstaden en tur.

Noen tror at arbeidet jeg gjør foregår i stua. Nei, det er ikke stua. Jeg er så heldig at jeg har et arbeidsrom/studio med god plass. Jeg har ryddet et hjørne, og hvis jeg er flink til å flytte demonterte deler ut i garasjen og ellers holder noenlunde orden, skal det ikke bli noen konflikt med musikerjobben. Etter at jeg fikk fjernet tank og bensinslange lukter det nesten heller ikke her inne.