LITT FRAMSKRITT

  • 10.08.2015 kl.22:28

Jeg dro innom Oslo Scooter Central i Oslo på lørdag for å kjøpe C spanner. Og for å prate litt om løst og fast. For det første: C spanner var bortkastede penger sa mannen bak disken, det var bare å bruke hammer og meisel (skrutrekker). For det andre: Jo, de kunne ta i mot motoren, for total demontering og gjenoppbygging. Det var sikkert nødvendig å bytte tetninger og foringer etter 25 år i garasjen. For det tredje: De visste om et karroseriverksted som kunne ta seg av ramma. 

Fint!

Da er det bare å fortsette med demonteringen.

Baklykt av

Forstilling ute

Nedre styrelager. Ser ikke bra ut.

Status nå.

Som dere ser, bagasjeholderen (som forøvrig ikke hører til, eller passer til denne scooteren) er tatt av. Den gjorde god nytte på Isle of Man turen, det var der jeg hadde festet reservebensinkanna. Jeg ser nå at det er mer rust enn jeg trodde, men jeg depper ikke av den grunn. Alt kan fikses!