LENGE SIDEN SIST!

  • 11.07.2016 kl.23:57

Vinteren har gått uten at jeg har gjort noe med scooteren. Men det har likevel skjedd ting. Høsten 2015 leverte jeg inn hele motoren til Lars på Oslo Scooter Central. Alt av slitedeler er byttet. Lagre, foringer, tetninger, clutch osv. Ingen ting av dette kunne jeg gjort selv. Det kreves spesialverktøy og ikke minst kompetanse. Oslo Scooter Central har også forstillinga for å bytte støtdemper, og gå over bremsetrommel og bremsesko.

Ellers har det vært utvikling i eiersaken som er omtalt i et eget kapittel her på bloggen. Det har tatt hele vinteren, staten jobber sakte, og helst ikke i det hele tatt, når det er de som har gjort en feil. Som jeg skreiv tidligere, fantes det en salgsmelding på registreringsnummeret mitt. Ikke fra meg, men mellom to personer på Sørlandet. Jeg vet ikke hvor mange e-mailer jeg har sendt, og hvor mange timer jeg har sittet i telefonen og blitt sendt fra kontor til kontor. Til slutt var det en dame i Kristiansand som tok ansvaret og fikk annullert salgsmeldingen. Så nå er jeg ikke bare fysisk eier, men også på papiret (eller på dataskjermen).

Jeg har plukket av de siste lister og detaljer fra chassiset, tanklokk av tanken, og er klar for neste trinn: Fjerning av lakken. I morgen drar jeg til BS-teknikk på Snarøya. Det blir spennende! De hadde syrevaska flere scootere tidligere, og anbefaler det framfor sandblåsing. 

Alt metall klart for syrevask